Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g382g649kcal72.5g0g38.2g0g
Kananmuna kuoreton 53g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Sipuli 191g58kcal2.4g9.2g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1563kcal163g18.8g88g6.4g
Valittu annoskoko625g782kcal81.5g9.4g44g3.2g
Annoskoko puolitettuna313g391kcal40.8g4.7g22g1.6g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176