Karviaismehu

Laita karviaiset isoon astiaan ja kaada päälle sokeri.

Sekoita, ja jos karviaiset ovat suoraan pakastimesta, anna sulaa pari tuntia.

Kaada päälle 4 litraa kiehuvaa vettä ja laita kansi päälle.

Odota 6 tuntia.

Siivilöi, laita pulloihin ja jääkaappiin.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karviainen 117g47kcal1g6.3g0.5g4g
Sokeri 40g162kcal0g39.8g0g0g
Vesi468g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g416kcal2g92.2g1g8g
Valittu annoskoko625g208kcal1g46.1g0.5g4g
Annoskoko puolitettuna313g104kcal0.5g23.1g0.3g2g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239114