Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g98g27kcal0.8g5g0.4g2.8g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g79g187kcal9.7g0g14.9g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g2g4.6kcal0.1g0.5g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi295g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g628kcal26g50.4g32.4g8.2g
Valittu annoskoko625g314kcal13g25.2g16.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna313g157kcal6.5g12.6g8.1g2.1g
Arvot/100g100g50kcal2.1g4g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070