Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 313g935kcal71.4g0g72.9g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g208g115kcal4.2g13.5g5.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl104g89kcal1.5g4.6g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2276kcal154.2g36.2g170.8g0g
Valittu annoskoko625g1138kcal77.1g18.1g85.4g0g
Annoskoko puolitettuna313g569kcal38.6g9.1g42.7g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071