Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g50g161kcal3.1g23.1g6g0g
Jauheliha porsaan 12%352g746kcal63.3g0g42.2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g176g141kcal4.6g7.1g10.6g0g
Kananmuna, keitetty 47g67kcal5.8g0.1g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2228kcal153.6g60.6g127.2g0g
Valittu annoskoko625g1114kcal76.8g30.3g63.6g0g
Annoskoko puolitettuna313g557kcal38.4g15.2g31.8g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590