Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 502g1112kcal87.9g0g85.3g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g50g65kcal2.1g2.6g5g0g
Kananmuna, keitetty 28g39kcal3.5g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2456kcal188.2g9.8g186.4g1.6g
Valittu annoskoko625g1228kcal94.1g4.9g93.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna313g614kcal47.1g2.5g46.6g0.4g
Arvot/100g100g197kcal15.1g0.8g14.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039