Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti23g117kcal5.8g7.8g6.7g6.6g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g17g10kcal1g0.5g0.3g17.3g
Vesi467g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g70g231kcal7.7g44.1g2g8.4g
Auringonkukansiemen 47g277kcal10.7g5.9g23.1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1269kcal50.4g116.6g64.2g70.2g
Valittu annoskoko625g635kcal25.2g58.3g32.1g35.1g
Annoskoko puolitettuna313g317kcal12.6g29.2g16.1g17.6g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502