Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g201g34kcal3.8g4.2g0.4g0g
Vesi223g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g89g304kcal1.8g2.7g31.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g112g313kcal21.2g0g24.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1301kcal53.6g13.8g112.4g0g
Valittu annoskoko625g650kcal26.8g6.9g56.2g0g
Annoskoko puolitettuna313g325kcal13.4g3.5g28.1g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102