J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 496g177kcal0.8g35.3g0.4g9.9g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g92g359kcal0g90.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1070kcal1.6g250.8g0.8g19.8g
Valittu annoskoko625g535kcal0.8g125.4g0.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna313g268kcal0.4g62.7g0.2g5g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441403