Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka501g55kcal5.5g5.5g1g5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g75g676kcal0g0g75.1g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g38g9kcal0.1g3.2g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1494kcal11.8g19.4g152.4g11.4g
Valittu annoskoko625g747kcal5.9g9.7g76.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna313g374kcal3g4.9g38.1g2.9g
Arvot/100g100g120kcal0.9g1.6g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706