Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g37g118kcal0.4g28.7g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g37g331kcal0g0g36.8g0g
Punajuuri 552g212kcal5.5g38.1g1.1g13.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1320kcal11.8g133.6g75.8g27.6g
Valittu annoskoko625g660kcal5.9g66.8g37.9g13.8g
Annoskoko puolitettuna313g330kcal3g33.4g19g6.9g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82634