Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima86g327kcal24.9g0g24.9g0g
Paprika, punainen78g20kcal0.7g3.6g0.3g1.6g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)172g447kcal16.7g82.5g5.7g10.5g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)227g229kcal45.3g6.1g2.3g0.9g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)63g106kcal4.3g1.9g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2257kcal183.8g188.2g85.2g26g
Valittu annoskoko625g1129kcal91.9g94.1g42.6g13g
Annoskoko puolitettuna313g564kcal46g47.1g21.3g6.5g
Arvot/100g100g181kcal14.7g15.1g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959