Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria188g432kcal35.7g0g32g0g
Rainbow perunasipulisekoitus195g127kcal3.1g29.3g0.2g2.7g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g118g48kcal1.6g9.5g0.4g0g
Flora kevyt ruoka 7%118g100kcal1.2g5.3g8.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.3g4kcal0.2g0.8g0g0g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1422kcal83.6g89.8g81.6g5.4g
Valittu annoskoko625g711kcal41.8g44.9g40.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna313g356kcal20.9g22.5g20.4g1.4g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625