Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Sokeri 1190g4830kcal0g1188.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1517g5204kcal154.5g1061.7g18.2g53.1g
Kahvikerma hyla Valio467g653kcal13.5g20.1g56g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 933g6617kcal3.5g0g746.7g0g
Mantelilastu (A la meira)793g4760kcal190.4g52.4g428.4g0g
Voi 467g3385kcal5.6g1.9g379.4g0g
Sokeri 793g3220kcal0g792.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 93g320kcal9.5g65.3g1.1g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g58028kcal758.2g6365.6g3263g112.8g
Valittu annoskoko6272g29014kcal379.1g3182.8g1631.5g56.4g
Annoskoko puolitettuna3136g14507kcal189.6g1591.4g815.8g28.2g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861