Tomaattikeitto

Kiehauta paseerattu tomaatti ja vesi.

Kun seos kiehuu, laita tuorejuusto.

Anna juuston sulaa ja hetken kuluttua lisaa paahtoleipä murennettuna joukkoon.

Voit ottaa reunat pois leivästä tai laittaa ne keittoon mukaan.

Anna hetkinen kiehua ja soseuta keitto soseuttimella.

Voit maustaa esim.

yrttisuolalla.

Huom: keitto pohjautuu joten muista hämmentää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti rainbow3340g1169kcal33.4g230.5g16.7g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli668g1069kcal53.4g26.7g86.9g0g
Ruispaahtoleipä Fazer, 700g (Fazer), annos 700g267g695kcal24.6g117.6g7.7g16.8g
Vesi, vesijohtovesi 2004g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12560g5866kcal222.8g749.6g222.6g33.6g
Valittu annoskoko6280g2933kcal111.4g374.8g111.3g16.8g
Annoskoko puolitettuna3140g1466kcal55.7g187.4g55.7g8.4g
Arvot/100g100g47kcal1.8g6g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254514