Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 19g5.2kcal0.2g0.8g0g0.4g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g9g8.9kcal1.9g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g43kcal4.4g2.2g1.6g1g
Valittu annoskoko64g22kcal2.2g1.1g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g11kcal1.1g0.6g0.4g0.3g
Arvot/100g100g34kcal3.4g1.7g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834