Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 128g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kikherne (Gogreen), annos 100g173g181kcal13.8g24.2g3.5g17.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g278g97kcal2.8g18.9g1.4g3.9g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1266g800kcal37.6g103.6g26g48.8g
Valittu annoskoko633g400kcal18.8g51.8g13g24.4g
Annoskoko puolitettuna317g200kcal9.4g25.9g6.5g12.2g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167