Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g38g120kcal0.4g29.2g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g38g338kcal0g0g37.5g0g
Punajuuri 563g216kcal5.6g38.8g1.1g14.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1275g1347kcal12g136g77.2g28.2g
Valittu annoskoko638g673kcal6g68g38.6g14.1g
Annoskoko puolitettuna319g337kcal3g34g19.3g7.1g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82634