Suppilovahvero-sipulikeitto

Kuullota sipulit kullankeltaisiksi hitaasti margariinissä.

Lisää sienet loppuvaiheessa.

Lisää liemikuutio, vesi, balsamico ja mausteiksi mustapippuri, (suola).

Anna kiehua tunti, tarkasta maku.

Tarjoa paahdetun leivän kanssa.

Mynthon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g50g15kcal0.5g2g0.1g0g
Oivariini, 60 (100g)15g83kcal0.2g0.2g9g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka balsami15g5.3kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 5g15kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1277g352kcal8.2g26.6g21.4g7.2g
Valittu annoskoko639g176kcal4.1g13.3g10.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna319g88kcal2.1g6.7g5.4g1.8g
Arvot/100g100g28kcal0.6g2.1g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50240