Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g25g20kcal4.7g0g0.2g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g14g49kcal0.3g0.4g5.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl12g44kcal3.5g0g3.3g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g321kcal17.6g1.6g27g0g
Valittu annoskoko65g161kcal8.8g0.8g13.5g0g
Annoskoko puolitettuna32g80kcal4.4g0.4g6.8g0g
Arvot/100g100g248kcal13.6g1.2g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213