Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha365g605kcal69.3g0g36.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g47g152kcal4.3g24.7g2.8g4.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 182g117kcal5.8g8.8g6.4g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g1878kcal170.2g67.2g100.8g8.6g
Valittu annoskoko640g939kcal85.1g33.6g50.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna320g470kcal42.6g16.8g25.2g2.2g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.3g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110