Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g204g347kcal40.9g0g20.4g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka146g51kcal4.1g6.9g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1285g797kcal90g13.8g43.8g0g
Valittu annoskoko642g399kcal45g6.9g21.9g0g
Annoskoko puolitettuna321g199kcal22.5g3.5g11g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690