Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g2450g1960kcal465.5g0g24.5g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g1400g4900kcal28g42g504g0g
Emmental juustoraaste, lidl1190g4379kcal345.1g0g333.2g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g1400g4760kcal28g42g490g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g31998kcal1733.2g168g2703.4g0g
Valittu annoskoko6440g15999kcal866.6g84g1351.7g0g
Annoskoko puolitettuna3220g8000kcal433.3g42g675.9g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213