Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g52g167kcal3.2g24g6.3g0g
Jauheliha porsaan 12%365g773kcal65.6g0g43.8g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g183g146kcal4.8g7.3g11g0g
Kananmuna, keitetty 48g69kcal6.1g0.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g2310kcal159.4g62.8g132.2g0g
Valittu annoskoko648g1155kcal79.7g31.4g66.1g0g
Annoskoko puolitettuna324g578kcal39.9g15.7g33.1g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590