Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton4800g6864kcal576g0g480g0g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g80g584kcal0g0g64g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g720g4320kcal151.2g47.5g388.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g28976kcal1486.4g143g2425.6g0g
Valittu annoskoko6480g14488kcal743.2g71.5g1212.8g0g
Annoskoko puolitettuna3240g7244kcal371.6g35.8g606.4g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703