Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 47g13kcal0.5g2g0.1g0.9g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g9g37kcal2.7g0.1g2.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g163kcal6.8g4.8g12.4g1.8g
Valittu annoskoko66g81kcal3.4g2.4g6.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g41kcal1.7g1.2g3.1g0.5g
Arvot/100g100g124kcal5.2g3.6g9.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542