Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kikherne (Gogreen), annos 100g18g19kcal1.4g2.5g0.4g1.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g29g10kcal0.3g2g0.1g0.4g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g83kcal3.8g10.8g2.8g5.2g
Valittu annoskoko66g42kcal1.9g5.4g1.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna33g21kcal1g2.7g0.7g1.3g
Arvot/100g100g63kcal2.9g8.2g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167