Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä3981g14728kcal238.8g1234g995.1g39.8g
Valio maustettu rahka, vanilja1592g2548kcal116.2g254.8g111.5g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g955g1423kcal6.7g341g0g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g37397kcal723.4g3659.6g2213.2g98.8g
Valittu annoskoko6528g18699kcal361.7g1829.8g1106.6g49.4g
Annoskoko puolitettuna3264g9349kcal180.9g914.9g553.3g24.7g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640