Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton4836g6915kcal580.3g0g483.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl806g2740kcal16.1g24.2g282.1g0g
Suola, annos 3g81g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g81g588kcal0g0g64.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g725g4352kcal152.3g47.9g391.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g29190kcal1497.4g144.2g2443.8g0g
Valittu annoskoko6528g14595kcal748.7g72.1g1221.9g0g
Annoskoko puolitettuna3264g7298kcal374.4g36.1g611g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703