Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 193g54kcal2.3g7.8g0.4g4.1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g97g92kcal19.3g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 322g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 7.1g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Voi 6.4g47kcal0.1g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g445kcal45.6g20.6g16.2g9.4g
Valittu annoskoko657g222kcal22.8g10.3g8.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna329g111kcal11.4g5.2g4.1g2.4g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834