Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g33g57kcal6.2g0g3.6g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g33g56kcal2.5g1.7g4.3g0.9g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g226kcal17.4g3.4g15.8g1.8g
Valittu annoskoko67g113kcal8.7g1.7g7.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g57kcal4.4g0.9g4g0.5g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395