Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g26g7.8kcal0.3g1.6g0.1g0g
Katkarapu, rainbow10g10kcal2.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g44kcal5.6g3.6g1g0g
Valittu annoskoko67g22kcal2.8g1.8g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna33g11kcal1.4g0.9g0.3g0g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444