Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria2003g4607kcal380.6g0g340.5g0g
Rainbow perunasipulisekoitus2078g1351kcal33.2g311.7g2.1g29.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1252g513kcal17.5g101.4g3.8g0g
Flora kevyt ruoka 7%1252g1064kcal12.5g56.3g87.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g25g43kcal2g8g0.2g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13320g15155kcal891.6g954.8g868.4g58.2g
Valittu annoskoko6660g7578kcal445.8g477.4g434.2g29.1g
Annoskoko puolitettuna3330g3789kcal222.9g238.7g217.1g14.6g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625