Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 33g289kcal0g0g32.6g0g
Valkosipuli 33g35kcal2.6g5.3g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)466g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Tomaatti 2332g531kcal13.1g80.4g7g32.6g
Kasvisliemikuutio 51g156kcal4.9g6.9g12.1g0.8g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Basilika, kuivattu 2.3g5.9kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Timjami 2.3g6.6kcal0.2g0.6g0.2g0.9g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3731g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13356g2401kcal55.4g254.4g106.6g90g
Valittu annoskoko6678g1201kcal27.7g127.2g53.3g45g
Annoskoko puolitettuna3339g600kcal13.9g63.6g26.7g22.5g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781