Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g38g9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Rypsiöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Broilerisuikaleet16g20kcal3.5g0g0.7g0g
Porkkana 5.5g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g106kcal8.4g3.8g6g2g
Valittu annoskoko68g53kcal4.2g1.9g3g1g
Annoskoko puolitettuna34g27kcal2.1g1g1.5g0.5g
Arvot/100g100g78kcal6.2g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993