Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1360g398kcal12.8g61.2g5.4g25.8g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Kikherne (Gogreen), annos 100g1840g1932kcal147.2g257.6g36.8g184g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2960g1036kcal29.6g201.3g14.8g41.4g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13488g8523kcal400.8g1103.2g276.6g520g
Valittu annoskoko6744g4262kcal200.4g551.6g138.3g260g
Annoskoko puolitettuna3372g2131kcal100.2g275.8g69.2g130g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167