Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl314g414kcal41.1g0.9g26g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g186g754kcal0g185.6g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g52g183kcal6.8g35.5g1.3g0g
Perunajauhot,rainbow106g345kcal0.1g86.1g0.1g1.5g
Leivontamargariini Euroshopper13g91kcal0.1g0.1g10.1g0g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g3588kcal96.6g619.8g75g3g
Valittu annoskoko675g1794kcal48.3g309.9g37.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna338g897kcal24.2g155g18.8g0.8g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258746