Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1362g399kcal12.8g61.3g5.4g25.9g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g441g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Kikherne (Gogreen), annos 100g1842g1934kcal147.4g257.9g36.8g184.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2964g1037kcal29.6g201.5g14.8g41.5g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13504g8533kcal401.2g1104.4g276.8g520.8g
Valittu annoskoko6752g4267kcal200.6g552.2g138.4g260.4g
Annoskoko puolitettuna3376g2133kcal100.3g276.1g69.2g130.2g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167