Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl9g31kcal1.3g5g0.6g1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl23g79kcal3.2g14.4g0.7g1.2g
Juusto Oltermanni 17%11g24kcal3.4g0g1.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.4kcal0.7g1.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g327kcal17.4g41.8g11g4.4g
Valittu annoskoko69g164kcal8.7g20.9g5.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna34g82kcal4.4g10.5g2.8g1.1g
Arvot/100g100g238kcal12.7g30.5g8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374