Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g100g350kcal5g70g6g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g100g140kcal5.5g19g4.5g0g
Vispikerma Flora 20%100g220kcal3g5g20g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Mansikka 350g163kcal1.8g29.4g0.7g6.7g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka25g10kcal0.2g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g1805kcal31g261.4g62.4g13.4g
Valittu annoskoko680g903kcal15.5g130.7g31.2g6.7g
Annoskoko puolitettuna340g451kcal7.8g65.4g15.6g3.4g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397