Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl896g3046kcal125.4g501.8g60g98.6g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2240g7840kcal313.6g1433.6g69.4g123.2g
Juusto Oltermanni 17%1120g2430kcal336g0g190.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2240g739kcal73.9g109.8g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g224g2016kcal0g0g224g0g
Leivinjauhe 112g197kcal5.8g42.3g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g32537kcal1709.4g4175g1087.6g444.8g
Valittu annoskoko6832g16269kcal854.7g2087.5g543.8g222.4g
Annoskoko puolitettuna3416g8134kcal427.4g1043.8g271.9g111.2g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374