Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g336g589kcal63.9g0g37g0.3g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g336g572kcal25.9g17.5g43.7g9.4g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g2326kcal179.6g35.4g161.4g19.4g
Valittu annoskoko684g1163kcal89.8g17.7g80.7g9.7g
Annoskoko puolitettuna342g582kcal44.9g8.9g40.4g4.9g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395