Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Maapähkinä 88g497kcal22.4g11.5g37.6g13.8g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g26g236kcal0g0g26.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)26g5.2kcal0g1.7g0g0g
Hunaja 12g41kcal0.1g9.9g0g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.5g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g1861kcal59.4g99.6g129.8g47.4g
Valittu annoskoko686g931kcal29.7g49.8g64.9g23.7g
Annoskoko puolitettuna343g465kcal14.9g24.9g32.5g11.9g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474