J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 5464g1945kcal8.7g388.5g4.9g109.3g
Vesi, vesijohtovesi 405g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1012g3946kcal0g991.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g11781kcal17.4g2760g9.8g218.6g
Valittu annoskoko6880g5890kcal8.7g1380g4.9g109.3g
Annoskoko puolitettuna3440g2945kcal4.4g690g2.5g54.7g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441403