Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g19g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki11g28kcal1.3g0.6g2.3g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g90kcal3.4g7.2g5.2g1g
Valittu annoskoko69g45kcal1.7g3.6g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g23kcal0.9g1.8g1.3g0.3g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141468