Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g263g210kcal49.9g0g2.6g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g150g525kcal3g4.5g54g0g
Emmental juustoraaste, lidl128g469kcal37g0g35.7g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g3428kcal185.8g18g289.6g0g
Valittu annoskoko690g1714kcal92.9g9g144.8g0g
Annoskoko puolitettuna345g857kcal46.5g4.5g72.4g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213