Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g556g1778kcal33.9g255.6g66.7g0g
Jauheliha porsaan 12%3890g8246kcal700.2g0g466.8g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1950g1560kcal50.7g78g117g0g
Kananmuna, keitetty 517g737kcal64.6g1.6g53g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g24643kcal1698.8g670.4g1407g0g
Valittu annoskoko6912g12322kcal849.4g335.2g703.5g0g
Annoskoko puolitettuna3456g6161kcal424.7g167.6g351.8g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590