Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4g6.6kcal0.8g0g0.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g0.5g1.7kcal0g0.3g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g21kcal2g0.8g1.2g0g
Valittu annoskoko7g10kcal1g0.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g147kcal14.3g5.7g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110