Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 3.5g11kcal0.8g0g0.8g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g2.3g1.3kcal0g0.2g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g26kcal1.6g0.6g2g0g
Valittu annoskoko7g13kcal0.8g0.3g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g183kcal11.4g4.3g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071