Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.3g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.2g0.1kcal0g0g0g0.2g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Auringonkukansiemen 0.5g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g14kcal0.6g1.4g0.8g0.8g
Valittu annoskoko7g7kcal0.3g0.7g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g100kcal4.2g9.9g5.6g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502